5 nyomtatható húsvéti ajándékkísérő, és ahogy még használhatod őket

5 nyomtatható húsvéti ajándékkísérő

Hogy rohan az idő! Tudom, hogy közhelyes, de csak kapkodom a fejem, hogy mikor ment el három hónap az évből! Mindjárt itt van a húsvét (négy nap pihenő!), nyuszi, tojás, miegymás…

Hangolódásképpen hoztam 5 letölthető, nyomtatható ajándékkísérőt, remélem, megtalálod közöttük a kedvencedet! De ha nem ajándkozol húsvétkor, akkor se kell búslakodnod, mert mindegyiknél adok néhány tippet, hogyan használhatod még őket ajándékok dekorálásán kívül.

A vidám nyuszi

A megadott linken több nyuszi és csomagolópapír dizájnt is találsz. Nekem azért tetszett meg, mert egyrészt szeretem a pasztell színeket, másrészt a képen a nyuszi rögzítése a csomagra eltér a megszokottól, ezért azonnal felfigyeltem rá.

Így használhatod még:
 • Gond nélkül el tudom képzelni, hogy a nyúl kezébe egy kártyát rögzítsek, rajta egy kedves üzenettel vagy akár egy “Boldog nyuszit!” felirattal.
 • Ugyanezen az elven a nyulat névvel ellátott kártyával együtt pohárra is fákötheted, így máris kaptál egy vidám ültetőkártyát! Még ha csak szűk családi körben ebédeltek is, akkor is feldobhatod vele az asztalt.
 • Miért ne ölelhetne át a nyúl egy piros tojást? Hajlítsd meg a lábánál (“ültesd le”), egy színes szalaggal pedig “karolja át” a hímes tojást!

A hagyományos vonal

Hat különböző ajándékkísérő nyulakkal és hímes tojásokkal. Vidám színek, aranyos formájú kártya, semmi bonyolult, de nem is mindig kell bonyolítani a dolgokat.

Így használhatod még:
 • Ha levágod a kártyák tetejét, használhatod a képeket pl. húsvéti képeslap készítéséhez.
 • Két-három szett kártyából már fali dekorációt is csinálhatsz, ha az ajándékkísérőket egy hosszú zsinórra fűzöd fel.
 • Ha szereted a lakásod dekorációját szezonálisan cserélni, szinte biztos, hogy van egy tavaszi szetted. Gyűjtsd őket egy külön dobozba, és a dobozra ragaszd rá az egyik ajándékkísérő kártyát. Tuti, hogy jövőre könnyebben felismered majd, melyik dobozban kell keresni a műanyag húsvéti tojásokat!

Bolondos húsvét

Ellentétben az előző szettel, ezeket az ajándékkísérőket sok mindennek lehet nevezni, de hagyományosnak aligha! 🙂

Így használhatod még:
 • Mivel ezeken a kártyákon nincs felirat, szinte bármikor bevethetőek. Szerintem a gyerekek bármikor szívesen vesznek egy ilyen ajándékkísérőt a csomagjukon.
 • Nyomtass két szettet, és máris kész a vicces memóriajáték!
 • Készíts könyvjelzőt a kedvenc nyuladból!

Régi korok emléke

Gyönyörű, vintage-stílusú minták, az ízlésesebb fajtából (természetesen ez magánvélemény). Ha unod a nyulakat, ez a Te szetted!

Így használhatod még:
 • Ha szeretsz kreatívkodni, találkozhattál már a “journalig card” (szabad fordításban: naplókártya) kifejezéssel. Szerintem ezek az ajándékkísérők pont ideálisak erre.
 • Miért ne használhatnád az ajándékkísérőt ajándék nélkül? Egy kedves üzenetnek ajándék nélkül is van létjogosultsága! Lepj meg valakit vele még ma!
 • Vágj ki a kártyákból tojásformákat, készíts rájuk pici lyukat, és aggasd fel vázába állított ágakra. Kész is a húsvéti asztaldísz.

Az ellenállhatatlan

Egyszerűen nem tudtam kihagyni a sorból ezt a nyuszit! Hát nem elbűvölő?

Így használhatod még:
 • Készíts papírgyűrűt a húsvéti tojásaidnak, és díszítsd őket ezzel a kis nyúllal!
 • Szintén a tapsifüles felhasználásával készíthetsz gyűjthető jutalomkártyákat. Akár magadnak, akár valaki másnak készíted, egy ilyen nyuszi biztosan jó ösztönző lesz!
 • Csináltál már egyedi hűtőmágnest? Vegyél mágneslapot, vágd megfelelő méretre és formára, ragaszd rá a nyulat, és már készen is vagy!

 

Kiegészítenéd a listát? Írd meg nekem Facebookon vagy emailben!

Remélem, tetszett ez a kis inspirációs összeállítás! Ha találtál benne hasznosat, kérlek, oszd meg másokkal is a bejegyzést! 🙂

Jó csomagolást!

Üdv, Niki