Top 10 bejegyzés 2017-ben

Top 10 bejegyzés 2017-ben

Az évkezdet sokszor együtt jár az elmúlt év értékelésével, legalábbis nálam biztosan. Az utóbbi napokban átnéztem a statisztikáimat, és néhány érdekességet veletek is szeretnék megosztani.

A 10 legolvasottabb bejegyzés 2017-ben

10) Ruha csomagolása

Ez a bejegyzés – nem túl meglepő – módon karácsony tájékán teljesített a legjobban. 🙂 Remélem, hogy sok szép holmi került ajándékzacskó helyett csomagolópapírba a hatására. (És ha érdekel a téma, ezt a bejegyzést is ajánlom figyelmedbe.)

9) A masni kétszer

Mert egy masni olyan jól mutat a csomagon. De vajon csak egyféleképpen lehet ezt csinálni? Persze, hogy nem! Ebben a posztban kétféle elhelyezési módot mutattam meg.

8) Hogyan csomagolj ragasztószalag nélkül?

Nagyon kíváncsi lennék, hány embert tudtam ezzel az ötlettel kisegíteni, ugyanis a karácsonyt megelőző héten 31-szer kerestétek fel ezt a bejgyzést! 🙂

7) Pom-pom készítése

Végre egy tutoriál, ami egész évben népszerű volt! 🙂 Bizony, egy jó bojtra bármikor szükség lehet…

6) Tökhímzéses ajándékkísérő

Ez a pont szerintem kakukktojás, mert szinte az összes olvasó a Gyereketető blogon tett hozzászólásom után érkezett. 🙂 Ezúton is nagyon köszönöm Sárosdi Virágnak, hogy lehetőségett adott arra, hogy megmutathassam magam.

5) Hogyan készíts tökéletes masnit?

Az eddigi helyezettekkel ellentétben ez a bejegyzés egyenletesen jól teljesít, amióta csak megírtam. Bevallom, néha még én is visszanézem, ha nagyon nem boldogulok a szalag megkötésével.

4) Trükkös megoldás: doboz a dobozban

Bár ez a bejegyzés áprilisban jelent meg a blogon, július végétől kezdett igazán igazán népszerű lenni, olyannyira, hogy fel is kúszott a negyedik helyre az olvasottsági listán.

Jöjjenek a dobogósok!

3) Hogyan csomagolj be egy virágcsokrot házilag?

Ennek az anyagnak az az érdekessége az eddigi helyezettekkel szemben, hogy karácsonykor éppen nem volt népszerű. Cserébe a másik három évszakban szinte minden nap olvasta valaki.

2) Doboz csomagolása 4 egyszerű lépésben

Ez volt az első útmutató a blogon, és annyira alapnak éreztem, hogy amikor megírtam, kicsit azt éreztem, ezt úgyis tudja már mindenki. Aztán karácsonykor megdöbbenve tapasztaltam, hogy valószínűleg tévedtem. Ez a bejegyzés úgy került a második helyre, hogy az olvasottságának 70 %-át decemberben gyűjtötte!

1) (Boros)üveg csomagolása csomagolópapírral

És egy újabb meglepetés! Ugyan csak néhány oldalmegtekintéssel, de az üveg csomagolása lett a legnépszerűbb bejegyzés 2017-ben a Bogból Masni blogon. A látogatottsági adatok alapján azt kell feltételeznem, hogy sokan ajándékoztatok italt karácsonyra… 😉

Még egy kis statisztika

Ezek voltak tehát a legolvasottabb bejegyzések tavaly. Így a végére azonban szeretnék még egy-két érdekes adatot megosztani veletek:

  • tavaly 44 bejegyzést olvashattatok a blogon
  • az oldalmegtekintések száma 3407 volt
  • a látogatók száma: 2570 (329-en többször is jártatok az oldalon! :))
  • a Google adatai szerint ezekről a heyekről olvastatok (csak a 3 dobogóst írom): Magyarország, Románia, USA
  • az olvasóim legtöbbje a 25 – 34 éves korosztályba tartozik, de nem sokkal vannak elmaradva a 35 – 44 és a 25 – 34 évesek se
  • az oldalamat főként (83 %-ban) női olvasók látogatják

Köszönöm, hogy ilyen sokan velem tartottatok 2017-ben, és várlak titeket idén is vissza!

Jó csomagolást!
Üdv, Niki